Activiteitenkalender

Westenschouwens Welvaren

Atelier sale Elly Mes

9 november 2024

Duur: 11:00 - 14:00 uur

Atelier Elly Mes, Hoge Hilleweg 1, Westenschouwen

Elly Mes woonde bijna 50 jaar in Westenschouwen. Een groot deel van die tijd werkte zij vanuit haar atelier aan huis. Elly was gekend, gezien en geliefd. In samenspraak met haar zoons Bart en André brengen wij het volgende onder uw aandacht.

 

Beste buurtgenoten van onze moeder Elly Mes,

 Zoals u wellicht weet is onze moeder na een kort ziekbed op 6 augustus jl. overleden. Zij heeft in haar lange leven heel veel bereikt. Na een lange periode als docent bedrijfsadministratie en administratieve organisatie op de HEAO te Rotterdam (dit noemde zij haar mooiste tijd) stortte zij zich op haar 57e op haar tweede carrière; die van schilderes en beeldhouwster. Ook dit pakte zij voortvarend op. Een enorme productie, veel exposities en navenant veel verkoop waren het gevolg. Wij kunnen erover meepraten: in haar huis troffen we na haar overlijden 103 schilderijen en 40 beelden aan! Wij willen graag dat deze kunstwerken een goede bestemming krijgen. Daarom nodigen wij u graag uit voor een eenmalige ‘atelier sale’. Als u nog een kunstwerk in huis wilt als tastbaar aandenken aan uw beroemde buurtgenote, dan is dit uw kans!

 

Wat je gratis weggeeft is niets waard zegt men wel eens. We willen daarom wel een prijskaartje hangen aan de kunstwerken maar absoluut niet de hoofdprijs ervoor vragen. Reken op een kwart van de prijzen die onze moeder in rekening bracht.

 

Graag tot ziens op de 9e november!

 

Met vriendelijke groet

André en Bart Mes

Westenschouwens Welvaren

Meer activiteiten

'}}
Atelier sale Elly Mes
9 november 2024
'}}
Winterwandeling
7 december 2024
'}}
Vuilprikken
9 november 2024

Vereniging Westenschouwens Welvaren

VWW is de vereniging voor bewoners van Westenschouwen en omgeving.

CONTACT

info@westenschouwenswelvaren.nl IBAN: NL35RABO0141575387

ANBI: 821936037

Hoge Hilleweg 14

4328 RB Burgh-Haamstede

© Copyright VWW 2021-2024 | Privacyverklaring | ZienWebdesign | Bestuur