In Memoriam Harry Ruseler

Op 31 januari 2018 overleed op 67-jarige leeftijd ons dierbaar medebestuurslid en - letterlijk en figuurlijk - grote vriend Harry Ruseler.
Harryruseler

Dat hij ernstig ziek was wisten we al geruime tijd en dat baarde ook ons grote zorgen. Met bewondering hebben we Harry en zijn vrouw Anne Marie op zijn weg gevolgd. Nu is het dan een feit dat hij is heengegaan en moeten wij het doen zonder Harry’s warme persoonlijkheid, grote inzet en hartelijk lach. Harry en Anne Marie speelden ieder een belangrijke rol in respectievelijk het bestuur en in de commissie welzijn van de Vereniging Westenschouwens Welvaren. Zij zijn beiden ‘verbinders’ en zetten zich zonder enig eigen belang in voor de ‘Wesschouwse’ gemeenschap. Harry dacht creatief mee in alle plannen van het verenigingsbestuur en bood vaak praktische hulp, stak de handen uit de mouwen. Het banken-plan – elk jaar ergens in Westenschouwen een zitbank plaatsen – kwam uit zijn koker. We hadden samen ook veel plezier op de bestuursvergaderingen en bij de activiteiten die we uitdachten.

Wij zullen, gesteund door vele goede herinneringen aan Harry, in zijn enthousiaste geest doorgaan met het goede doel van onze Vereniging Westenschouwens Welvaren.

Edzard Gelderman, voorzitter
Karla Hendriks-Klep, secretaris
Jan van der Gijp Barendregt, penningmeester
Martie Rovers, bestuurslid
Hans van Hoek, bestuurslid
Ton Hanse, bestuurslid

Secretariaat

Postadres Secretariaat
Strandweg 38
4328 KL Burgh-Haamstede
Email

 

Penningmeester

Postadres Penningmeester
Hoge Hilleweg 37
4328 RA Westenschouwen
Email