meerminlogokleinDe vereniging heeft tot doel de gemeenschapszin en een goed leefklimaat.Onder meer ten aanzien van ruimte en milieu in het dorp Westenschouwen te bevorderen in de meest brede zin van het woord. Einddoel is te bereiken dat Westenschouwen zich met behoud van zijn eenvoudige landelijke en kleinschalige karakter en versterking daarvan, op evenwichtige wijze ontwikkelt tot een stijlvolle, door rust en natuurschoon gekenmerkte plaats om te wonen, te werken en te recreëren.

Over Nextdoor
Nextdoor is de gratis en besloten buurtapp voor een betere buurt. Het is speciaal ontwikkeld voor bottom-up buurtcommunicatie binnen een veilige omgeving. Buren in steden en dorpen door heel Nederland gebruiken Nextdoor al en vinden er snel een helpende hand op loopafstand. Gesprekken op Nextdoor gaan over alles wat er in de buurt gebeurt. Van gezellig onderwerpen, zoals het organiseren van een buurtborrel, tot nuttige zaken als het zoeken van een goede oppas of klusjesman, tot belangrijke thema’s als buurtpreventie en veiligheid.
De missie van Nextdoor is om door middel van technologie betere, veiligere buurten te creëren. De buurt is het oudste netwerk dat we kennen en nog altijd staat de buurt centraal in ons dagelijks leven. Nextdoor wil mensen binnen hun thuisomgeving daarom weer gemakkelijk met elkaar verbinden. Wij geloven dat waar mensen met elkaar praten, er mooie dingen gebeuren.
Het hoofdkantoor van Nextdoor staat in San Francisco. Het Nederlandse team is gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf wordt gefinancierd door investeerders als Benchmark, Greylock Partners, Kleiner Perkins Caufield & Byers, Tiger Global Management en anderen.
Dit aanbod van de Vereniging Westenschouwens Welvaren  om lid te worden van de buurtapp Nextdoor is een link naar een  externe website van derden; op de inhoud daarvan kunnen wij geen invloed uitoefenen. Daarom kunnen wij voor deze content van derden ook niet aansprakelijk worden gesteld. Voor de content van websites waarnaar wij doorlinken, is altijd de desbetreffende provider of eigenaar van de webpagina’s verantwoordelijk. De websites waarnaar wordt doorgelinkt zijn op het moment dat de link werd geplaatst, gecontroleerd op eventuele wetsovertredingen. Er was ons op het moment dat de links werden geplaatst geen onwettige content bekend. Er kan echter redelijkerwijs niet van ons worden verwacht dat wij zonder een concrete aanwijzing voor een wetsovertreding de websites waarnaar wij doorlinken voortdurend controleren. Wanneer wij kennis krijgen van een wetsovertreding, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen. Nextdoor is een zelfstandige organisatie wij adviseren u om op onderstaande links de privacy policy en richtlijnen van Nextdoor door te lezen.

Privacy Policy Nextdoor
Richtlijnen Nextdoor
Om lid te worden van Nextdoor-Westenschouwen is het noodzakelijk om een adres in Westenschouwen te gebruiken
Klik hier om lid te worden van Nextdoor-Westenschouwen

Belastingvrij schenken

Schenken aan de vereniging
Voor het vele werk dat door onze vereniging wordt verricht, is uiteraard geld nodig.
U kunt de Vereniging Westenschouwens Welvaren extra financieel ondersteunen,
door naast het betalen van de jaarlijkse contributie een extra bedrag te schenken.

handeuroMEER INFO


 

 

 

Bankgegevens

Bankrekening Vereniging
Rabo bank : 1415.75.387
IBAN : NL35 RABO 0141575387
BIC : RABONL2U

Secretariaat

Postadres Secretariaat
Strandweg 38
4328 KL Burgh-Haamstede
Email

 

Penningmeester

Postadres Penningmeester
Hoge Hilleweg 37
4328 RA Westenschouwen
Email

Kamer van Koophandel

Vereniging Westenschouwens Welvaren
K.V.K no: 20167051